Carnivoer | Kenniscentrum

Voor wie meer verdiepende kennis wil

 

Omdat we dagelijks contact hebben met eigenaren van honden en katten weten we dat er over voeding, en met name rauwe voeding, veel vragen zijn. Samen met onze dierenarts schrijven wij artikelen die wij op deze website plaatsen onder de rubriek Kenniscentrum-Bibliotheek voeding en gezondheid.
Geen enkele voeding of methode is het allerbeste. Bij CarniVoer willen wij je graag verdiepende informatie geven met goede uitleg en onderbouwingen zodat je zelf met deze kennis een juiste keuze kan maken voor je hond en kat.

Heb je een vraag of onderwerp wat je niet kunt vinden op deze website die van belang kan zijn? Stuur ons je vraag via dit formulier

Er zitten geen strotten verwerkt in de producten van CarniVoer.

Klik op de button verdiepende kennis die hieronder staat

Voeding is een van de funderingen van gezondheid.

Sinds vele jaren voer ik mijn honden en katten vers vlees voeding, waardoor ik zelf de voordelen van de juiste vers vlees voeding van dichtbij heb gezien. Daarnaast is ook mijn dierenkliniek een enorme inspiratie bron. Dit motiveert mij om het kwaliteitssysteem van CarniVoer te waarborgen door middel van: wetenschap, praktijkervaring en certificering op het gebied van voeding, gedrag en beweging. Jouw dier is uniek en heeft dan ook zijn eigen voedingsbehoeften. Met CarniVoer wil ik weer terug naar goede basisproducten waarmee dierenarts en diereigenaar zelf een menu op maat kunnen samenstellen. CarniVoer is meer dan alleen voedingsproducten. CarniVoeren is een manier van voeren en ons team helpt je daar graag bij. Als dierenarts wil ik ervoor zorgen dat wij onze honden en katten gezonder en gelukkiger kunnen maken!  

Wij helpen je graag bij de juiste keuze van onze producten

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat begrijpen wij. Er is de laatste 10 jaar enorm veel veranderd in denkwijzes en hoe we om gaan met onze huisdieren. Eigenaren doen erg hun best om het zo goed mogelijk te doen voor hun dier. We helpen graag mee om de dingen weer helder en simpel te maken.  Heb je een vraag over één van onze producten of zit je met een vraag over de gezondheid van je dier en wil je weten of wij je kunnen helpen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Verkooppunten door het land verspreid!

Onze verkooppunten maken het mogelijk om zoveel mogelijk honden- en katteneigenaren te bereiken. Ik heb van heel dichtbij mee gemaakt dat CarniVoer enorm goede gezondheidsresultaten kan geven (mijn hele verhaal kun je hier lezen). Daarom werk ik er graag aan mee om CarniVoer zo bereikbaar mogelijk te maken. Heb je hulp nodig met het vinden van een verkooppunt of wil je zelf graag een verkooppunt worden? Dan help ik je daar graag in mee!