Ontdek Carnivoer

Voeding als medicijn

Er zitten geen strotten verwerkt in de producten van CarniVoer.

CarniVoer is ontstaan uit de gedachte dat voeding een “medicijn” kan zijn.

Rauwe voeding
Jaren geleden rees in onze dierenkliniek de vraag waarom er zoveel chronische ziekten bij honden en katten voorkwamen en hoe te voorkomen. In de reguliere geneeskunde worden deze ziekten symptomatisch bestreden. Helaas kijkt men bijna nooit naar de oorzaken. Naast de echt opvallende zaken zijn er ook nog minder opvallende symptomen die kunnen wijzen op een voedingsprobleem bij de hond of kat. Denk hierbij aan een typische hondengeur, veel en stinkende ontlasting, overmatig haarverlies, staar, verlies van conditie en stank uit de bek en oren. Door te kiezen voor CarniVoer rauwe voeding neem je een belangrijke positieve beslissing voor je dier.

Kwaliteit en gezondheid
Ons streven is om de kwaliteit van producten en daardoor de gezondheid van honden en katten te verbeteren. Uit dit streven is de productie van onze rauwe voeding voor honden en katten ontstaan. Dankzij ons dagelijkse werk in onze dierenkliniek: Sterkliniek Any Animal, krijgen wij bovendien veel directe feedback van eigenaren wat helpt onze producten te verbeteren of nieuwe producten te ontwikkelen. De medische kennis gebundeld met de praktijkkennis maakt ons bedrijf CarniVoer een zeer uniek bedrijf binnen de dierenbranche.

Meer dan rauwe voeding alleen
CarniVoer 2GO is qua receptuur bijna gelijk aan onze rauwe mixen. Het is een kant en klare gestoomde voeding die houdbaar is buiten de vriezer. We kregen veel vraag van enthousiaste CarniVoer gebruikers om wat te ontwikkelen wat mee kan op vakantie.

Niet alleen de hoofdmaaltijden van je dier zijn belangrijk. Ook wil je gezond kunnen belonen tijdens het trainen of een gezonde kauwsnack geven voor bijvoorbeeld het gebit. Daarom hebben wij 100% natuurlijke snacks van zeer hoge kwaliteit.

Tevens hebben wij een ranch Fyto-supplementen ontwikkeld die bestaan uit 100% natuurlijk ingrediënten zoals kruiden, besjes enz. Deze Fyto-supplementen dragen enorm bij aan de gezondheid van je dier. Ze kunnen preventief als ondersteunend worden ingezet.