Waarom zijn wij CarniVoer begonnen

Waarom zijn wij CarniVoer begonnen?

Heel simpel, omdat diergeneeskunde meer is dan een prikje prednison en antibiotica geven aan dieren met bijvoorbeeld huidklachten. Dat het ons frustreerde dat op onze spreekkamer tafel in de kliniek veel voedingsgerelateerde problemen voorkwamen. Dat een eigenaar niet beter weet dan dat de voeding die hij/zij koopt de juiste voeding is.

Ruim 11 jaar geleden was het geven van een advies om een hond of kat rauw te gaan voeren heel erg vreemd. Raar eigenlijk want nog geen halve eeuw geleden wist men niet beter. Het aanbod kant en klare versvlees producten was destijds erg beperkt. Wij zijn toen voor onze dierenkliniek Any Animal onze eigen receptuur kant en klare versvlees voeding gaan maken voor bepaalde patiënten. De dieren deden het enorm goed op onze voeding. Dit werd doorverteld en het bedrijf  “CarniVoer“ was geboren.

We hebben dus gekeken naar de evolutionaire voeding van hond- en katachtigen. Wat voor voeding eten zij in de natuur.

  • Op basis van dit gegeven en dat onze huisgenoten, de hond en kat, wat vertering betreft niet veel zijn veranderd zijn we rauwe voeding gaan maken.
  • Door de vraag naar een goed houdbaar product zonder granen voor de dagen dat er geen rauw voer gevoerd kan worden is CarniVoer 2GO ontwikkeld.
  • De producten uit de Fyto-Supplementen lijn worden ontwikkeld door onze dierenarts in samenwerking met de dierenkliniek.

CarniVoer is ontstaan om op deskundige wijze voeding en kruidenmixen te maken met de intentie tot een beter functioneren van het lichaam van je huisdier.
Dieren hebben immers geen zelfbeschikkingsrecht en ondergaan wat wij doen en denken…