Edith Kuiper

Edith Kuiper stelt zich voor:

Ik ben in het jaar 2000 afgestudeerd als paraveterinair. Ik heb 5 jaar gewerkt in de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam. Daarnaast deed ik een aantal jaar invalwerk als paraveterinair in diverse praktijken en heb ik twee jaar gewerkt bij Dier & Zorg dierverzekeringen.
In 2005 startte ik samen met dierenarts Erwin van Gijtenbeek een dierenspeciaalzaak met een dierenartsenpraktijk met de naam Any Animal. Vanaf dag één zijn wij bij Any Animal begonnen met de verkoop van rauwe voeding voor honden en katten. Het was toen nog erg onbekend en onbemind. Erwin en ik hebben ons erg ingezet om rauwe voeding goed op de kaart te zetten in Nederland. Wij hebben veel gratis lezingen gegeven over rauwe voeding.

In 2008 zijn we het bedrijf CarniVoer® gestart. We maakte toen nog alleen rauwe voeding voor honden en katten.
Inmiddels hebben we meer producten ontwikkeld en zijn we nog lang niet uit ontwikkeld. Alles met de gedachte om chronische ziekten bij honden en katten zoveel mogelijk te voorkomen, of enorm te verminderen, met behulp van onze voeding en supplementen.

Ik neem deel in de commissie rauw waarvan Erwin in 2015 mede de initiator is geweest.

Ik hou me binnen CarniVoer bezig met innovatie, social media, website en het beantwoorden van diergeneeskundige vragen in relatie tot voeding.
Naast mijn opleiding paraveterinair heb ik de orthomoleculaire geneeskunde gevolgd. Regelmatig  volg ik nascholingen zowel in de reguliere geneeskunde als op het vlak van de orthomoleculaire geneeskunde en de kPNI (klinische psycho neuro immonologie)