Waarborgen kwaliteit

CarniVoer laat regelmatig een Weende analyse uitvoeren op onze diepgevroren rauwe voeding en gestoomde voeding. Bij iedere productie is een controle op salmonella en enterobacteriacea. De productie gaat volgens de HACCP eisen. Als extra controle doen we in onze Sterkliniek Any Animal te Heiloo steekproefsgewijs een complete bacteriologie en parasitologie op de verschillende smaken bevroren rauwe voeding die wij in ons assortiment hebben. Deze controles doen we om de kwaliteit te waarborgen. Jouw dier moet een goed en veilig product krijgen. Het transport gaat in bevroren toestand in vrieswagens.

Tevens letten we op waar het vlees vandaan komt en van welk deel van een dier het vlees afkomstig is. Hoe minder evolutionair de verwerkte dieren leven des te minder is de kwaliteit van de voeding. Waarom zeggen we dit? Dieren die te weinig bewegen en voeding krijgen die ze nooit gegeten hebben zullen in hun samenstelling niet meer zijn zoals ze oorspronkelijk waren. Dat heeft een invloed op de gezondheid van de honden en katten die dit als voedsel naar binnen krijgen.

Deze methoden handhaven wij om de kwaliteit te borgen. Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen heeft CarniVoer niet alles in de hand. Onze controle stopt op het moment dat een verkooppunt het heeft ontvangen. Dit geldt ook voor de consument. Een oplettende en bewuste consument is in deze keten dan ook van wezenlijk belang.

Naast dit alles hebben wij een actief klachtenbeleid. Onze dierenarts Erwin van Gijtenbeek behandelt de klachtenprocedure binnen ons bedrijf. Als je een klacht heeft zullen we die graag behandelen als u deze mailt naar [email protected]