Wie zijn wij?

Wie zijn Erwin van Gijtenbeek, Edith Kuiper, Andre van Zoest en Brenda Schouten ?

Graag stellen wij ons persoonlijk voor onder de buttons.

CarniVoer is in 2008 gestart. Eerst vanuit, toen nog, dierenartsenpraktijk Any Animal aan de Westerweg in Heiloo.
Deze praktijk bestond uit een dierenartsenpraktijk en dierenwinkel in één en verkocht rauwe voeding vanaf 2005. Omdat de merken rauwe voeding niet voldeden aan wat Erwin en Edith graag wilde voor hun klanten en patiënten hebben zij een eigen receptuur ontwikkeld. Willem Kooijman wilde het ‘avontuur’ aangaan en zo zijn wij na veel voorbereiding met z’n drieën gestart met het maken van de verschillende mixen rauwe voeding. Dit sloeg zo goed aan bij de dieren van onze patiënten en onze klanten dat binnen drie maanden de vraag zo groot was, dat wij het niet meer zelf konden produceren. Willem werkt inmiddels niet meer bij CarniVoer. Wij zijn hem dankbaar voor de mooie tijd die we hebben doorgemaakt en de bijdrage die hij aan CarniVoer geleverd heeft.

Het zelf produceren is een leuke en vooral ook leerzame tijd geweest. Wij hebben zelf de mogelijk- en onmogelijkheden mogen ondervinden bij het malen en mengen van vlees, botten, organen en groenten. Hiermee hebben wij een grote voorsprong bij het ontwikkelen van nieuwe producten.
Daarnaast zijn wij het enige bedrijf in deze branche waarbij twee eigenaren een dierenkliniek hebben. Deze kliniek geeft en schat aan informatie en feedback of liever gezegd feedforwarts. Want dat is wat we willen, vooruitgang.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en hebben we vele honden en katten aanzienlijk verbeterd in hun gezondheid. We hebben ook twee collega’s erbij gekregen namelijk Andre van Zoest en Brenda Schouten.

Een paar nostalgische foto’s hoe het begonnen is.