Samenstelling

Wat zit er in CarniVoer?

Het onderscheid zich van andere diepvriesproducten door:

De juiste samenstelling en verhoudingen van voedingsstoffen is een kwaliteitsdoelstelling bij CarniVoer.

CarniVoer bestaat uit eerste kwaliteit voor humane consumptie geschikt en gekeurd vlees, vleesbotten en orgaanvlees. Er wordt geen vlees gebruikt van zieke dieren of verzwakte dieren die per opbod verkocht worden of dieren die langdurig vervoerd worden.

Geen overbodige en/of schadelijke (voedings)stoffen. Een carnivoor eet geen granen dus deze zitten niet in CarniVoer, in welke vorm dan ook. Granen zijn onder andere de veroorzakers van tandsteen en zijn schadelijk voor de darmwand.
CarniVoer bevat geen toevoegingen als conserveringsmiddelen en stoffen om de kleur, geur  en smaak te beïnvloeden. Ontdooide CarniVoer verkleurt snel, maar dat heeft geen invloed op de kwaliteit.

CarniVoer kan als complete voeding gegeven worden door middel van afwisseling in de verschillende mixen.
CarniVoer kan als eliminatiedieet of provocatiedieet gegeven worden.
CarniVoer kan gegeven worden op medische indicatie door dierenartsen.

Welke percentages zitten er in CarniVoer?
CarniVoer werkt met eigen kennis en expertise en percentages die onder andere gebaseerd zijn op de boeken van Dr. Ian Billinhurst , Tom Lonsdale en Mogens Eliasen en wetenschappelijke tijdschriften zoals The American Journal Of Clinical Nutrition en The Journal Of Biochemistry.
Tevens hebben wij de uitslagen van onze eigen onderzoeken, kennis en ervaring in onze dierenartspraktijk meegenomen.

Dierenarts Erwin van Gijtenbeek heeft onderzoek gedaan naar het verschil tussen de brok gevoerde en rauw gevoerde hond in 2009 voor het afstuderen als dierosteopaat bij ICREO.
Behalve dierenarts, osteopaat voor dieren en acupuncturist is Erwin ook afgestudeerd orthomoleculair geneeskundige volgens de klinische psycho neuro immunologie (kPNI) en Foodtherapy volgens de TCM.
Veel nuttige kennis wat verwerkt wordt  in de producten van CarniVoer!