Terug naar overzicht

De eerste hond in ons gezin (Lex) begon steeds meer last te krijgen van epileptische aanvallen. De eerste aanval kwam natuurlijk erg onverwachts en we schrokken ons rot. Nadat we wisten dat het om epilepsie ging, waren we de aanvallen in een boekje gaan bijhouden. Helaas bleef het onduidelijk waar de aanvallen precies vandaan kwamen en werden ze steeds frequenter, totdat Lex twee keer per week een aanval kreeg. We kwamen tot de conclusie dat we de epilepsie-medicatie vanwege de bijwerkingen pas als laatste redmiddel in zouden zetten en zijn opzoek gegaan naar andere methoden om Lex te ondersteunen.
Toen wij Erwin leerde kennen zijn we op zijn advies overgestapt op CarniVoer. De aanvallen gingen van twee keer per week, naar een keer per week, naar een keer per maand…
Deze gebeurtenis had ons er weer bewust van gemaakt dat voeding een van de funderingen is van een goede gezondheid. En uiteindelijk werk ik zelf mee om het voor iedere honden- en katteneigenaar mogelijk te maken om CarniVoer te geven.

André van Zoest