Terug naar overzicht

Daar hebben we meerdere redenen voor

Oorspronkelijk kregen de wilde kat en hond de belangrijkste voedingsstoffen via hun prooi binnen. Vitaminen, mineralen, enzymen, probiotica, spoorelementen zaten namelijk in de verteerde kruiden, grassen en planten die op hun beurt weer in de maag en darmen van de prooi zaten.
Deze supplementen zijn niet standaard toegevoegd, omdat de voedingswaarden tijdens het productieproces kunnen beschadigen.

CarniVoer adviseert op maat te supplementeren omdat ieder dier een eigen leeftijd, leefwijze en bewegingspatroon heeft. Honden en katten die gevoerd worden (ongeacht of dit rauwe voeding is of niet) zullen een basis supplementatie moeten krijgen om de voeding volledig te krijgen. Ieder dier is uniek en geen éénheidsworst.

Producenten willen graag supplementen/premixen toevoegen aan de voeding om de klanten vertrouwen te geven dat hun voeding compleet is en daardoor beter. Daar zijn wij het niet mee eens. Integendeel, het leidt juist tot voedingstekorten. Hier meer informatie

CarniVoer heeft een assortiment aan fyto-supplementen ontwikkeld die geënt is op natuurlijke kruiden en een aanvulling is op de normale voeding.
Deze kruiden roer je door de voeding vlak voor je de voeding geeft. Je geeft nu gericht op je eigen dier(en) de juiste toevoeging wat zo optimaal mogelijk door het lichaam verwerkt kan worden.